Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Bliv mere grøn med madlavning i mikrobølgeovn

Hvis du gerne vil lave mad på en mere bæredygtig måde eller spare tid i køkkenet, skal du bare ty til mikrobølgeovnen.

Bliv mere grøn med madlavning i mikrobølgeovn

Bliv mere bæredygtig i køkkenet

Hvis du laver mad ofte, ved du hvor meget energi, der bliver brugt i køkkenet. Madlavning med mikrobølgeovnen kan være enkelt og hurtigt, eller traditionelt og sofistikeret—alt i mens du reducerer energiforbruget med omkring 75 % sammenlignet med madlavning i ovnen eller på komfuret!*

Pro-tip: Nu kan du lave dine yndlingsopskrifter, præcis som dem mor plejede at lave. MicroWave Fast Cooker er den praktiske trykkoger til din mikrobølgeovn, som dit køkken har brug for ;) 

Bliv mere grøn med madlavning i mikrobølgeovn

Spar tid og energi

Takket være den innovative Tupperware teknologi giver UltraPro serien dig mulighed for at stable og tilberede flere retter samtidigt. Dette reducerer tilberedningstiden og energiforbruget. #NoTimeToWaste

Forbered måltidet på forhånd og varm det op i mikrobølgeovnen. Det giver dig mulighed for at styre din kostplan, samtidig med at du sparer tid og undgår madspild.

Grill, steg eller bag med MicroPro Grill - lige fra sprød sandwich med skinke og ost til brasede kartofler. Mad tilberedt i mikrobølgeovnen har aldrig smagt så godt eller været så nemt med mulighederne for låget i enten grill- eller gratineringsposition! 

Bæredygtige madlavningstips 

Få en grønnere livsstil med disse nemme og bæredygtige #NoTimeToWaste tips:

  • Sæt frisklavede retter og rester af mikrobølgeovnsretter bagest i køleskabet, så åbnet og ældre mad kan blive spist først. 
  • Tag rester fra restauranten med hjem i din egen mikrobølgeovnsbeholder som f.eks. CrystalWave Rund Sættet for at undgå madspild og plastikaffald. 
  • Gem dit gamle tørre brød og brug det i dine mikrobølgeovnsopskrifter som croutoner eller dumplings. 
  • Sluk for din mikrobølgeovn på stikkontakten, når den ikke er i brug, for at spare energi.

Bliv mere grøn med madlavning i mikrobølgeovn

Bekymringsfri madlavning uden svineri

Din ret laver praktisk talt sig selv, når den er i mikrobølgeovnen. Hvis du bruger et produkt som Micro Urban Large, kan du tilberede din mad meget hurtigere end med traditionelle madlavningsmetoder som el og gas, og derved spare tid og energi. Utallige retter kan tilberedes med dette ene produkt på samme tid. Pasta med grøntsager, ris med fisk, kylling på grøntsager/couscous eller rissalat med rejer. Multitasking har aldrig smagt så godt ;)

Mikrobølgeovnsretter 

Føler du dig inspireret? Så vil denne liste af mikrobølgeovnsretter give dig endnu mere blod på tanden. 

Kilder

1)    Webside: bijlibachao.com URL: https://www.bijlibachao.com/appliances/microwave-oven-vs-conventional-electric-oven-a-comparison-of-technology-and-efficiency.html Sidst besøgt: 02/09/2019 Afsnit: Cooking and energy efficiency (Madlavnings- og energieffektivitet)

Top