Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Party Tips

Visual

Inspiration til temaer

Hvordan har du lyst til, at demonstrationen skal være? Du kender dine gæster bedst og ved, hvad der interesserer dem. Snak med din konsulent, og beslut, hvad I skal lave.

Her er et par idéer til workshops med mad.
Se på eller deltag i tilberedningen af enkle retter – og så skal I selvfølgelig smage på det, I har lavet. Dette er en unik mulighed for at udveksle idéer med hinanden og konsulenten, mens I tilbereder maden sammen:
"Meals in minutes" er aktuelt for de fleste i dag – at lave en sund og god middag til hele familien på kort tid. Vi er optaget af sund kost, men møder i en travl hverdag stadig udfordringer med at nå det hele. Madlavning i mikroovnen er et interessant tema, som viser dig, hvordan du netop kan optimere brugen af din tid i køkkenet og nå alt det du også gerne vil. Vi udvikler stadig nye revolutionerende produkter til mikroovnen – men har f.eks. allerede en dampkoger og en trykkoger i sortimentet. Produkterne er spændende at arbejde med, og giver dig nogle nye muligheder i dit køkken.

Smuldreæblekage, en sommerlig ostekage eller gulerodskage?
Hvem kan sige nej til fristende kager? Få inspiration til flere favoritkager fra hinanden, og del jeres opskrifter. Konsulenten vil vise jer, hvordan I nemt kan bage med Tupperwares mange produkter til netop dette formål.

Hold en brunch, lær at lave mos til babyerne i din mødregruppe eller få ideer til vegetariske retter. Mulighederne er mange – find selv på det tema, der vil gøre det til en hyggelig aften for dig og dine gæster.
Vil du hellere holde en klassisk demonstration?

Få inspiration til en enklere hverdag med en klassisk demonstration, hvor konsulenten tager udgangspunkt i udvalgte produktserier eller et bredt udvalg af produkter indenfor et tema, som f.eks. opbevaring, køl og frys, servering, bagning osv. Aftal, hvad der kan passe som tema for dig og dine gæster.

Top