Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tupperware Party

Visual

Inspirerende og lærerigt
Når du deltager som gæst eller er vært eller værtinde ved en Tupperware-demonstration, tilbydes der kvalitetsprodukter, der passer til en moderne og fleksibel livsstil, med enkle opskrifter og de rigtige redskaber. Det er en god anledning til at samles, udveksle tips og ideer og blive inspireret sammen med familie, venner, kolleger og naboer. Deltag, se og smag på maden, der bliver lavet med de nyeste produkter fra Tupperware.

Bliv vært eller værtinde
Få nogle hyggelige og inspirerende timer med dine venner, når du er vært eller værtinde på en demonstration. Aftal dato og tidspunkt med din konsulent, som hjælper dig med at gøre det til en hyggelig aften for både dig og dine gæster. Er du f.eks. interesseret i bestemte produkter eller temaer – madlavning i mikroovn, bagning, børneprodukter eller lignende?
Al aktuel information, som du har brug for til din demonstration, får du fra din konsulent. Lige fra magasiner, aktuelle tilbud til bestillingslister. Alt du skal, er at invitere dine venner, familie, naboer, kolleger og bekendte hjem til dig selv til det aftalte tidspunkt.

En aften hvor mad og hygge er i fokus
Aftenen forløber nogenlunde sådan: konsulenten kommer hjem til dig før gæsterne og sætter produkterne frem. Når gæsterne er kommet, demonstrerer konsulenten de aktuelle produkter, og I laver evt. den mad, I har aftalt. En god måde at lære om produkterne, men også få nogle generelle tips til din madlavning.
Udover produkterne i magasinet er der også nogle spændende tilbud, som du og dine gæster har mulighed for at købe. Du får naturligvis et flot produkt i gave som tak for, at konsulenten måtte låne dit hjem til demonstrationen. Samtidig har du mulighed for at opnå endnu flere produkter i vært-/værtindeprogrammet. Det vil konsulenten informere meget mere om.

Alle kan deltage
Nyd et par hyggelige timer sammen med dine venner, familie og bekendte, som vil give jer masser af inspiration og nye nemme tips til madlavningen i hverdagen.

Top