Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Om os

Visual

Tupperware – en historie om succes
Tupperware er et af verdens største firmaer inden for direkte salg. Over 3.000.000 konsulenter i 81 lande har skrevet Tupperware ind i forbrugernes bevidsthed med unikke, multifunktionelle og professionelle produkter til bord og køkken.

I 70 år har Tupperware skabt historie med enestående produkter i høj kvalitet, som gør hverdagen nemmere for alle. Og i kraft af den konstante produktudvikling, og Tupperwares dygtige konsulenter, findes vores moderne design i de fleste hjem.

På verdensplan holdes ca. 12,5 millioner demonstrationer årligt med ca. 100 millioner gæster. Tupperwares hovedkvarter ligger i Orlando, Florida, har en omsætning på næsten 2 milliarder USD og er noteret på New York Stock Exchange.

Top