Start som Tupperware® Konsulent i dag!

Klik, og læs mere

Start i dag som Tupperware® Konsulent

Du har to muligheder

Mulighed 1: Start med et startkit

Startkittet indeholder nogle af vores produkter og redskaber, som hjælper dig godt igang. Du får: Zest n’ Press, Handy Spiralizer, Recycled Mikrofiber Universalklud (2), SuperSonic Chopper Lille, Lille Dejskraber, 20 Tupperware® magasiner, Eazy Shaker 3,5 dl, Aloha Skål 2 l og Startkittaske.

Alt, du skal gøre, er blot at sælge for 2.000,- i løbet af de første fire uger, og startkittet er dit, og du er klar til at begynde rejse gennem Onboarding-programmet.

Mulighed 2: Start uden et startkit

Du kan vælge at starte uden et startkit, og så hopper du direkte ind i vores 6- ugers onboarding-program.

Alle har deres egen personlige historie.

Anne

Nu er der gået et år, og det har betydet rigtig, rigtig meget for mig. Jeg har udviklet mig rigtig meget som person. Jeg har lært en masse nye ting, og jeg er blevet meget mere selvsikker som person. Så jeg kan til enhver en tid anbefale dig derhjemme til at tage springet som konsulent. For det er på ingen måde farligt. Du får hjælp hele vejen af en masse gode nye kollegaer, som du også får nogle gode venskaber med. Og så er det bare sindssygt fedt!

FAQ

Hvad laver en Tupperware® Konsulent?

Forestil dig et job, hvor du skal inspirere andre, lave nemme opskrifter og hygge dig med gæsterne... Det er lige præcis dét, en Tupperware® Konsulent laver!

En Tupperware® Konsulent demonstrerer og sælger Tupperware® produkter ved at fortælle om produktets funktioner og lave opskrifter på et Tupperware® Party, så værten/værtinden og gæsterne får inspiration til, hvordan vores produkter kan gøre deres hverdag nemmere.

Hvem kan blive Tupperware® Konsulent?

Alle! Du behøver hverken at lave en ansøgning eller sende et CV. Du behøver ikke være uddannet sælger eller kok for at lykkes. Uanset om du ønsker en ekstra indtægt eller bygge en karriere, er du velkommen hos Tupperware!

Hvor mange penge kan jeg tjene som Tupperware® Konsulent?

Hvor meget tid og engagement vil du investere i jobbet? Du styrer selv, hvor meget du tjener, ift. hvor meget du arbejder.

Har du flere spørgsmål om jobbet som Tupperware® Konsulent? Så kan du kontakte en af vores Tupperware® Konsulenter her og høre mere.