Start som Tupperware® Konsulent i dag!

Klik, og læs mere

Skab det liv, du fortjener

Drømmer du om en fremtid med mere familietid? Større økonomisk frihed? Et køkken fyldt med moderne produkter?

Tupperware tilbyder en unik mulighed for at have det sjovt, tjene penge, frihed til at bestemme sin egen arbejdstid og møde en masse spændende mennesker.

Alle har deres egen personlige historie.

Anne

Nu er der gået et år, og det har betydet rigtig, rigtig meget for mig. Jeg har udviklet mig rigtig meget som person. Jeg har lært en masse nye ting, og jeg er blevet meget mere selvsikker som person. Så jeg kan til enhver en tid anbefale dig derhjemme til at tage springet som konsulent. For det er på ingen måde farligt. Du får hjælp hele vejen af en masse gode nye kollegaer, som du også får nogle gode venskaber med. Og så er det bare sindssygt fedt!

FAQ

  • content_section_text_picture_item 2058

FAQ

Hvad laver en Tupperware® Konsulent?

Forestil dig et job, hvor du skal inspirere andre, lave nemme opskrifter og hygge dig med gæsterne... Det er lige præcis dét, en Tupperware® Konsulent laver!

show

En Tupperware® Konsulent demonstrerer og sælger Tupperware® produkter ved at fortælle om produktets funktioner og lave opskrifter på et Tupperware® Party, så værten/værtinden og gæsterne får inspiration til, hvordan vores produkter kan gøre deres hverdag nemmere.

 

Hvem kan blive Tupperware® Konsulent?

Alle! Du behøver hverken at lave en ansøgning eller sende et CV. Du behøver ikke være uddannet sælger eller kok for at lykkes. Uanset om du ønsker en ekstra indtægt eller bygge en karriere, er du velkommen hos Tupperware!

 

Hvor mange penge kan jeg tjene som Tupperware® Konsulent?

Det afhænger af dine mål. Hvor meget tid og engagement vil du investere i jobbet? Vil du blot tjene en ekstra indtægt, eller ønsker du at bygge dit eget team? Du styrer selv, hvor meget du tjener, ift. hvor meget du arbejder.

 

Har du flere spørgsmål om jobbet som Tupperware® Konsulent? Så kan du kontakte en af vores Tupperware® Konsulenter og høre mere om mulighederne. Du finder en her.

hide