Det er præcis dig, vi har brug for

Klik, og læs mere!

Du udstråler glæde

Klik, og læs mere!

Du er hjælpsom

Klik, og læs mere!

Kom med på holdet!

Klik, og læs mere!

Hvad laver en Tupperware konsulent helt præcist?

 • mosaic

Hvad laver en Tupperware konsulent helt præcist?

Med Tupperware får du fleksible arbejdstider, en ekstra indtægt, nye venner og de nyeste Tupperware produkter før alle andre!

show

Det handler om at elske sit arbejde, bestemme sin egen indtægt, føle sig værdsat og vigtig, lære af positive og motiverende mennesker - og om at blive anerkendt og belønnet.

hide

Alle har deres egen personlige historie.

May-Britt

Jeg startede som konsulent for snart seks år siden. Jeg lagde hus til et Tupperware party, og konsulenten var helt fantastisk. Kort tid efter begyndte jeg selv som konsulent. Siden da er jeg blevet mere selvsikker og udadvendt.
Det sociale aspekt er fantastisk. At have det sjovt med mine kollegaer betyder meget for mig. Jeg laver altid mad til mine gæster og giver dem inspiration samt tips og tricks til, hvordan de kan bruge både nye og gamle produkter. Et af mine yndlingsprodukter er Twist & Shake. Mit råd til nye konsulenter er at forberede værtinden godt. Det har helt sikkert bidraget til min succes.

 • Camilla

  Grunden til, at jeg startede, var, at jeg var til et party, hvor jeg så en masse spændende produkter, og jeg tænkte åh hvor er der meget, jeg godt kunne tænke mig, og så spurgte jeg mig selv, om jeg skulle blive konsulent. Så var jeg aktiv i et år, og så skete der en masse ting, så jeg tog en lille pause, men kom så tilbage og blev Unit Manager, og det fortryder jeg ikke.

 • Annbritt

  Det vigtigste for mig er selv at kunne vælge, hvornår jeg vil arbejde, og hvornår jeg vil holde fri. Det er vigtigt for mig både for min families skyld og for mit eget velbefindende.

 • Susanne

  Jeg startede i Tupperware i 2016 efter at have holdt et party i uge 24, fordi jeg fik et tilbud, der var svært at sige nej til. Jeg fik en superfin produktgave, som jeg ikke kunne købe, så jeg tænkte, hvorfor ikke prøve jobbet? Jeg har været hos Tupperware i 3½ år. Jeg får mulighed for at være min egen chef og at opstille mål, som jeg gerne vil nå, uden at nogen blander sig.

  Min familie er en meget vigtig del af mit liv, men det er også vigtigt for mig at være uafhængig, og have muligheden for at vælge det til, som jeg brænder for - og det sætter jeg pris på.
  Susanne Sønderby er Danmarks vinder af Culinary Party Stars 2019.

LAD OS KOMME I GANG.

Det tager kun et øjeblik, og du behøver ikke engang et CV. Start i dag - du tjener penge hurtigere, end du tror!

 • Trin 1

  Udfyld den enkle formular herunder.

 • Trin 2

  Din nærmeste Tupperware Distributør kontakter dig snarest.

 • Trin 3

  Starttaske og uddannelse

 • Trin 4

  På vej mod en sjov karriere!