Det er præcis dig, vi har brug for

Klik, og læs mere!

Du udstråler glæde

Klik, og læs mere!

Bliv Konsulent

Klik, og join os!

Du er hjælpsom

Klik, og læs mere!

Kom med på holdet!

Klik, og læs mere!

Hvad laver en Tupperware konsulent helt præcist?

 • mosaic

Hvad laver en Tupperware konsulent helt præcist?

Med Tupperware får du fleksible arbejdstider, en ekstra indtægt, nye venner og de nyeste Tupperware produkter før alle andre!

show

Det handler om at elske sit arbejde, bestemme sin egen indtægt, føle sig værdsat og vigtig, lære af positive og motiverende mennesker - og om at blive anerkendt og belønnet.

hide

Alle har deres egen personlige historie.

May-Britt

Jeg startede som konsulent for snart seks år siden. Jeg lagde hus til et Tupperware party, og konsulenten var helt fantastisk. Kort tid efter begyndte jeg selv som konsulent. Siden da er jeg blevet mere selvsikker og udadvendt.
Det sociale aspekt er fantastisk. At have det sjovt med mine kollegaer betyder meget for mig. Jeg laver altid mad til mine gæster og giver dem inspiration samt tips og tricks til, hvordan de kan bruge både nye og gamle produkter. Et af mine yndlingsprodukter er Twist & Shake. Mit råd til nye konsulenter er at forberede værtinden godt. Det har helt sikkert bidraget til min succes.

 • Ida

  Jeg møder mennesker ved at være en del af Tupperware, og jeg har mødt mange nye venner på denne måde. Jeg elsker alt ved Tupperware, især deres events som du som konsulent bliver inviteret til. Jeg var til mit første Jubilee i København for 2 år siden. Det var magisk, da dørene åbnede – kvinder skreg, musikken bragede, og jeg følte mig med det samme som en del af det. Det var her, at jeg vidste, at det var noget, jeg ville lave resten af mit liv.
  Til alle nye konsulenter kan jeg kun sige en ting giv aldrig op – du kan gøre det!

 • Johanna

  Jeg blev introduceret til Tupperware, da jeg var på barsel. Timingen var perfekt – jeg var nået til et punkt, hvor jeg bare måtte ud af huset. Tupperware gav mig den mulighed. Udover den ekstra indkomst, opnår jeg produkter på forskellige måder. Jeg husker, da jeg fik mit første produkt – det føltes fantastisk. Det var dejligt at vide, at jeg fik det produkt, fordi jeg havde gjort et godt arbejde til mine homeparties.
  Det jeg er mest stolt af, er at tage det første skridt. Skridtet fra konsulent til at blive Teamleder. Derfor opfordrer jeg alle til at blive en del af Tupperware, og mit råd er – vær dig selv, vær reel, vær ærlig og husk altid at smile!

LAD OS KOMME I GANG.

Det tager kun et øjeblik, og du behøver ikke engang et CV.

 • 1

  Trin 1

  Udfyld den enkle formular herunder.

 • 2

  Trin 2

  Din nærmeste Tupperware Distributør kontakter dig snarest.

 • 3

  Trin 3

  Starttaske og uddannelse

 • 4

  Trin 4

  På vej mod en sjov karriere!