Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Kleopatra salat

  • Tupperware Kleopatra salat

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

-150 g mayonnaise
- 100 g cornflakes
- Ca. 250 g kyllingeinderfilet
- Salt og peber
- 1 lille løg
- 2 stilke estragon
- 1 tsk grov sennep
- 3 spsk piskefløde
- 200 g romaine salat
- 4 tomater

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

20 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

1 Forvarm ovnen til 250°C.
2 Knus cornflakes med Grøntsagsmoser.
3 Smør ⅔ del af mayonnaisen på kyllingefileterne, krydr med salt og peber,
og læg dem i en skål med knuste cornflakes. Læg låg på, og ryst skålen, så
kyllingestykkerne dækkes helt af cornflakes.
4 Læg de panerede kyllingestykker ved siden af hinanden i låget til UltraPro
Oval 2 l. Læg beholderen over, og bag i ovnen i 20 min.
5 Hak løg i Smooth Chopper.
6 Tilsæt estragonblade og hak igen. Tilføj den resterende mayonnaise, grov
sennep og fløde, og hak igen.
7 Bland saucen i salaten og rør godt rundt. Skær tomaterne i kvarte.
8 Anret salaten med de sprøde kyllingefileter og tomater.
9 Server med det samme.

Top