Kleopatra salat
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
-150 g mayonnaise
- 100 g cornflakes
- Ca. 250 g kyllingeinderfilet
- Salt og peber
- 1 lille løg
- 2 stilke estragon
- 1 tsk grov sennep
- 3 spsk piskefløde
- 200 g romaine salat
- 4 tomater
Forberedelse
15 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1 Forvarm ovnen til 250°C.
2 Knus cornflakes med Grøntsagsmoser.
3 Smør ⅔ del af mayonnaisen på kyllingefileterne, krydr med salt og peber,
og læg dem i en skål med knuste cornflakes. Læg låg på, og ryst skålen, så
kyllingestykkerne dækkes helt af cornflakes.
4 Læg de panerede kyllingestykker ved siden af hinanden i låget til UltraPro
Oval 2 l. Læg beholderen over, og bag i ovnen i 20 min.
5 Hak løg i Smooth Chopper.
6 Tilsæt estragonblade og hak igen. Tilføj den resterende mayonnaise, grov
sennep og fløde, og hak igen.
7 Bland saucen i salaten og rør godt rundt. Skær tomaterne i kvarte.
8 Anret salaten med de sprøde kyllingefileter og tomater.
9 Server med det samme.