Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed mere end bare en trend. Ansvarlighed starter i produktionen.

Bæredygtig tankegang og opførsel er to af Tupperwares grundprincipper. Det er derfor vi har forpligtet os selv til at producere nytænkende og sikre produkter af høj kvalitet og genanvendelighed.

For at overholde vores strenge standarder mht. kvalitet og bæredygtighed, fremstiller vi alle vores produkter udelukkende ved hjælp af de nyeste teknologier. Vi investerer løbende i udviklingen af nye og mere miljøvenlige løsninger og materialer.

Ret bemærkelsesværdigt går vores produkter i arv fra generation til generation.

Over 80 % af vores produkter til det europæiske marked er produceret i Europa. På den måde minimerer vi den miljømæssige indvirkning fra transport.

Vores fabrikker i Belgien og Portugal er ultramoderne og underlagt de strengeste produktionsstandarder.

I harmoni med naturen og miljøet: Tupperware Recycline

Affald er ikke en mulighed for os. Og det mener vi helt alvorligt. Så, i stedet for at smide brugte produkter i skraldespanden og genbrugscontaineren, genbruger vi dem. Men hvordan fungerer det?

Sammen med produkter, som ikke bestod kvalitetstestene på vores fabrikker, ind-går byttevarer i genbrugsprocessen.

Her bliver produkterne først forsorteret, herefter bliver de granuleret og renset og til sidst stillet til rådighed som råmateriale til produktion. Eftersom Tupperware produkter bliver fremstillet efter strenge kvalitets-retningslinjer, inddrager vi kun 50 % af genbrugsmaterialet, kombinerer det med andre materialer og laver så f.eks. Køkkenrulleholder til vores Tupperware Recycline-sortiment.

Materialer, som vi ikke kan bruge selv giver vi til andre virksomheder som ikke har så strenge produktionskrav. Der bliver så eksempelvis lave urtepotter ud af vores genbrugsmateriale.

Tupperware sælges i mere end 100 lande. Produkterne fremstilles af de bedste råvarer og er uden polyvinylklorid (pvc), Bisfenol A (BPA) og kunstige blødgørere (ftalater). 

Visual

Hovedsageligt bruge ECO-programmet på opvaskemaskinen. Hvis du vælger 50° i stedet for 60° kan du spare omkring 25 % på din elregning.

Visual

Til sport, på kontoret eller på farten: Hvis man har en genopfyldelig vandflaske med sig, hjælper man med at undgå plasticaffald.

Visual

I stedet for at købe snacks og drikkevarer i smid-væk emballage, kan du medbringe dine egne kopper og bokse og få dem fyldt op.

Visual

Frugt, grøntsager, tørvarer og tilberedte måltider, som opbevares i Tupperware beholdere holder sig friske i længere tid og ender ikke i skraldespanden lige så hurtigt.

Visual

Tag madrester med på arbejde i genbrugsbeholdere. Altid noget du kan lide og et bidrag til at stoppe madspild.

Visual

Spar på plastik- og papirsposer ved altid at have en genanvendelig pose eller taske med dig.

Visual

Mikrobølger bruger kun ca. halvt så meget energi som ovne eller komfurer og mindre tid til små portioner.

Visual

Renlighed behøver ikke kemikalier. Tupperware mikrofiberklude kan vaskes, genbruges og gør det de skal helt fint uden nogen rengøringsmidler.

Top