Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Risotto med svampe, soltørrede tomater og baby spinatblade

  • Tupperware Risotto med svampe, soltørrede tomater og baby spinatblade

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

250 g svampe
2 skalotteløg
350 g arborio risotto ris
5 ½ dl vand
1 dl hvidvin
1 bouillonterning, kylling
75 g soltørrede tomater
80 g Parmesan
60 g smør
75 g baby spinat
Salt og peber
40 g Parmesan til servering

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

15 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

1. Skyl og tør svampene.
2. Skær dem i tern med FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm, og kom dem i MicroWave Trykkoger II.
3. Hak løg i Smooth Chopper og kom dem i trykkogeren.
4. Skyl ris og kom dem i trykkogeren sammen med vand, hvidvin og bouillon. Rør med Dejskraber.
5. Luk og tilbered i 15 min. på 900 watt. Lad retten hvile i 10 min, indtil trykket er faldet.
6. Hak soltørrede tomater i Smooth Chopper.
7. Riv 80 g parmesan på FusionMaster med Stjerne Rivejern.
8. Tilsæt smør og parmesan og rør med Dejskraber. Tilsæt så tomater, babyspinat samt salt og peber. Rør igen, drys 40 g revet parmesan over retten og servér straks.

Top