Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Smarte redskaber, der holder orden i dit køkken

Uanset størrelsen på dit køkken, kan det være en udfordring at holde orden. Fra opbevaring af de vigtigste køkkenredskaber til et mini-varelager, her er alle de ting, du skal bruge til at tage dit køkken skridtet videre.

Smarte redskaber, der holder orden i dit køkken

Et centralt sted til alle dine redskaber

Hvis du nogensinde har brugt mere end to minutter på forvildet at gennemsøge alle køkkenskuffer efter det ene stykke køkkenredskab, som altid bliver væk, så er Organizer II lige det, du mangler.

Denne fikse opbevaringsbeholder passer perfekt i ethvert hjørne og sikrer, at dine køkkenredskaber altid er inden for rækkevidde, uden at de er i vejen. Organizer II er også super nem at rengøre, fordi orden og renlighed i hjemmet går hånd i hånd ;)

Smarte redskaber, der holder orden i dit køkken

Hold løg og kartofler friske i længere tid

At finde det perfekte opbevaringsmiljø til kartofler kan være en udfordring, specielt i mindre køkkener. PotatoSmart giver de betingelser med mørke og ventilation, som kartofler har brug for.

OnionSmart, opbevaringsbeholder kan stables oven på eller ved siden af PotatoSmart, og er et perfekt sted til dine løg og hvidløg, så de kan holde sig i længere tid. 

Pro tip: Takket være det ventilerede låg og det uigennemsigtige design af PotatoSmart, minimeres spiring og dannelsen af solanin. 

Smarte redskaber, der holder orden i dit køkken

En miljøvenlig løsning til organisk restemad

Separation af organisk affald fra almindeligt affald er en nem måde at leve bæredygtigt på, og det er præcis hvad Chop Collector er blevet udviklet til. #NoTimeForWaste 

Den kompakte og pladsbesparende Chop Collector passer lige ind i hjørnet, over vasken, eller stort set hvor som helst i køkkenet. Skal du lave mad sammen med familien? Skub din Chop Collector hen over den nærmest skuffe og lad bare grøntsagsskrællerne falde lige ned i den! Ingen grund til bekymring over oprydningen, når du er færdig, Chop Collector sikrer, at dine overflader forbliver rene og pletfri, præcis som du kan lide dem ;-)

Pro tip: Chop Collector tildækningslåget holder lugten af organisk affald godt gemt væk, så lugten i dit køkken holdes så ren, som da du forlod det.

Top