Harer, æggejagt, søde sager... Man kan godt forstå, at påsken er sjov for børn - og for barnet i os alle.
Nem DIY til påske
Deco DIY Ideas
Brug tid på at finde dig selv, tænk over alt det, der begynder nu, og skab nye minder. Uanset om du kun er dig selv eller sammen med venner og familie, er der mange måder, du kan fejre påsken på.
Det er en af vores yndlingstraditioner... Og det vil helt sikkert også blive en af dine, især med vores tips til, hvordan du kan skabe disse flotte dekorationer til den perfekte påskekage.
Påskegræs
Skab din egen græsplæne med noget færdigkøbt grøn fondant.
Metode:
- Bræk fondanten i små stykker, og læg den i din Garlic Star Hvidløgspresse.
- Voila! Grønt græs til at pynte din kage med.
Påskegulerødder
Du skal bruge 6 eller 7 mellemstore jordbær, 75g hvid chokolade, nogle få dråber orange frugtfarve og noget spiseligt orange glimmer.
Metode:
- Bræk den hvide chokolade i stykker, læg den i MicroCook Kande 1L, dæk over og giv den 1 min. 15 sek. i mikrobølgeovnen ved 360 watt. Lad hvile i 1 min. Bland ved hjælp af Dejskraber, og hvis chokoladen ikke er smeltet helt, giv den 30 sek. mere i mikrobølgeovnen. Tilsæt nogle få dråber orange frugtfarve og bland godt.
- Vask og tør jordbærrene og sørg for, at den grønne top forbliver intakt.
- Dyp dem forsigtigt i den smeltede chokolade. Sprøjt dem med spiselig glimmer.
- Placer dem på Silikone Bageunderlag med kant og lad dem afkøle.
- Læg græsset på kagen og arranger gulerødderne ovenpå. Sødt og nemt!
Påskereder af chokolade
Du og dine børn (eller barnet i dig!) vil elske at lave disse påskereder af chokolade. De er rigtig gode, når børnene skal være med i køkkenet - og de bliver lavet af chokolade. Behøver vi at sige mere?
Saml ingredienserne:
- 350g chokolade
- 220g blødt peanutbutter
- 500g saltstænger (brækket i ca. 3-5 cm stykker)
- 300g chokoladeæg
- 500g revet kokos
- Grøn frugtfarve
Metode:
- Smelt chokolade og peanutbutter ved lav varme, mens du rører uafbrudt med din Grydeske.
- Læg saltstængerne i Ultimate Røreskål 3.5 l og hæld smeltet chokolade og peanutbutter over det hele. Rør let for at dække saltstængerne jævnt.
- Tag 2 skefulde af blandingen og form til små klumper på Silikone Bageunderlag med kant. Form dem til reder og stil i køleskabet i 30 minutter, eller til de er stivnet.
- Imens det køler, rører du kokos med frugtfarve for at lave græs til dine reder.
- Placer græsset på serveringsfadet, stil rederne ovenpå og fyld dem med chokoladeæg. Nemt og smukt!