Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

FAQ | Sådan passer vi på hinanden under COVID-19

Hos Tupperware er det vigtigt for os at passe på vores konsulenter og gæster i disse svære tider. Mere end nogensinde er det vigtigt at passe på hinanden og de sårbare medlemmer af vores samfund ved at sørge for at følge retningslinjerne og restriktionerne, som vi bliver pålagt af regeringer og myndigheder. 

Vi er dedikeret til at levere de bedste produkter til hverdagsløsninger i dagligdagen, også når livet tager en uventet drejning. Vi er alle i samme båd, og vi står sammen ved at sørge for at holde afstand for at forhindre spredningen af COVID-19. 

FAQ | Sådan passer vi på hinanden under COVID-19

Kan jeg stadig afholde et Tupperware Party?

Ja!

Tupperware Parties behøver ikke afholdes ved fysisk fremmøde. Der er mange gode måder, hvorpå man kan mødes online gennem sociale medier og andre kommunikationsplatforme. Og det kan stadig være SJOVT - overvej at afholde eller deltage i et Tupperware-pyjamasparty eller deltage i et online madlavningskursus! :) 

Kan jeg stadig være vært for et Tupperware Party?

Ja da!

Kontakt din lokale Tupperware-distributør for at arrangere et online Party, hvor du kan invitere din familie og dine venner til at deltage i løjerne. Konsulenten kan foreslå forskellige måder at mødes; oprette en lukket Facebook-begivenhed, telefonmøde via Zoom, Facebook Messenger, Hangout mm. Du vil stadig kunne få takkegaver og værtindegaver - se hvad du kan få denne måned! 

Kan jeg deltage i et Tupperware Party?

Ja du kan!

Kontakt din lokale Tupperware-distributør for at tilmelde dig et Party, som allerede er planlagt, eller afholde dit eget party med venner og familie!

Kan jeg stadig købe Tupperware-produkter?

Selvfølgelig!

Faktisk er der mange af produkterne, der kan være en hjælp for dig under nedlukningen; VentSmart holder dine frugter og grøntsager friske i længere tid, vi har rigtig gode løsninger til opbevaring af restemad, FreezerSmart til bedre opbevaring af dine frysemåltider og meget mere. Tag et kig i vores blad og kontakt din lokale Tupperware-distributør for at bestille produkter (måske holder de endda et online Party, du kan deltage i!).

FAQ | Sådan passer vi på hinanden under COVID-19

Kan jeg stadig starte op som Tupperware-konsulent?

Ja!

Det vil være et godt tidspunkt for dig at starte din rejse som Tupperware-konsulent; den ekstra indtægt, arbejd når det passer dig derhjemme, få kontakt til andre og hold dine Tupperware Parties online. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi er her for at hjælpe dig med at komme i gang

Top