Tilbage til resultater
Stegt kylling med dit ynglingsfyld
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6 personer
2 kyllinger (à 1,6 kg. eller en stor på 2,5-3 kg.)
50 g Smør
Salt og peber
Dit ynglingsfyld
Forberedelse
10 min.Tilberedning
105 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200°C varmluft.
- Fyld 2 kyllinger (à 1,6 kg. eller en stor på 2,5-3 kg.) med dit ynglingsfyld.
- Luk med kødnåle.
- Placér i Ultra Pro 5,7 l.
- Fordel 50 g smør ovenpå og krydr med salt og peber.
- Læg låget på og tilbered i ovnen i 1,5 time ved 200°C .
- Fjern lågt og tilbered i yderligere 15 min. i ovnen. Lad kyllingerne hvile i 15 min. med låg på før servering.
Idé til fyld:
3-400 g blandede, tørrede frugter, f.eks figner, svesker, rosiner og usvovlede abrikoser.