Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Foccacia

  • Tupperware Foccacia

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

Dej

15 g gær

½ tsk/2,5g salt

2 dl lunkent vand

350g/ 8 dl hvedemel

Fyld

2 spsk olivenolie

2 spsk/ 30g rosmarin –hakket frisk eller tørret

1½ tsk salt 

Forberedelse

65 min.

Tilberedning

30 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Rør gær ud i lunket vand med Røreske i en Junior Røreskål 3 l og tilsæt derefter salt.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen under omrøring. Stil den klistrede dej til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  3. Tag ovnristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 200°C varmluft. Placér Silikone Bageform Rektangulær på den kolde rist.
  4. Slå dejen hurtigt ned og fordel den i bageformen.
  5. Tryk fingrene ned 6 steder og pensl da overfladen med olie. Drys gavmildt med rosmarin og salt.
  6. Bages på den midterste rille i ovnen i ca. 30 min. ved 200°C.
  7. Lad foccacia’en afkøle i formen i ca. 10 min. inden du tager den op og serverer lun til f.eks. en lasagne eller som del af en tapas. 
Top