Tilbage til resultater
      
         
         
         
            
               
                  
               
               
                  
               
                  
               
                  
               
            
            
               
            
         
      
      
   
     
                                                     
                                                     
                                                    
    
                                                    
                                    
                                                                        
                                    
                                Kartoffelpizza
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
 
Dej
- 20 g gær (fersk)
 - 1,25 dl lunken vand (30° C)
 - 1 spsk olivenolie (15 ml)
 - 1 knivspids sukker
 - 200 g hvedemel (3,3 dl)
 - ½ tsk salt (3 ml)
 
Topping
- 400 g kogte og afkølede kartofler
 - ½ dl piskefløde
 - 1 kvist rosmarin
 - Salt og peber
 - 1 hel mozarella (ca. 125 g)
 - 40 gr. revet parmesan
 - 10 oliven uden sten
 
Forberedelse
40 min.Tilberedning
30 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Bland gær, vand, olivenolie og sukker i en skål (Junior Røreskål 3 l). Lad blandingen stå i 10 min.
 - Tilsæt mel og salt og ælt til du har en sammenhængende dej. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i 30 min.
 - Skær kartoflerne i skiver.
 - Tænd ovnen på 250°C.
 - Drys mel på Låget tilhørende UltraPro™ Rektangulær.
 - Stræk dejen til et sammenhængende stykke dej, der er lidt større end låget. Læg dejen i låget og buk en kant hele vejen rundt.
 - Hæld piskefløden over dejen og fordel den hakkede rosmarin, salt og peber ovenpå. Læg derefter kartoffelskiver, skiveskåret mozzarella, revet parmesan og tynde skiver oliven på.
 - Læg Beholderen tilhørende UltraPro™ Rektangulær 3,3 l over låget og bag i ovnen i 25 min. Fjern låget og bag i yderligere 5 min.
 
30 min. ved 250°C.

