Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Laks Med Citrongræs Og Fennikel

  • Tupperware Laks Med Citrongræs Og Fennikel

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 personer

350 g. fennikel

3 cm. frisk ingefærrod

3 spsk. soyasauce

2 spsk. olivenolie

250 g. laks, uden skind og ben

2 korte træspyd eller 1 stilk citrongræs

3 spsk. sesamfrø 

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

14 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Klargør ‘hjertet’ af fenniklen ved at benytte U-series Universalkniv, vask og lav fine skiver på MandoChef (tykkelsesniveau 2-3). Fyld Micro Urban Beholder med 400 ml. koldt vand, læg fennikel i Micro Urban Stor Si og læg den ovenpå Beholderen. Læg låg på og tilbered i mikroovnen i 10 min. ved 900 watt.
  2. Skræl ingefæren og blend den grundigt i Herb Chopper. Tilføj soyasaucen og olivenolien og blend videre. Skær laksen i store stykker og dæk dem til med marinaden fra Herb Chopper.
  3. Brug træspyddene (eller halvér citrongræsstilken og brug de 2 stilke som spyd), til at sætte laksestykkerne på. Vend spyddene i sesamfrø og placer dem i Lille Si. Stak dørslagene, dæk til og færdigtilbered i mikroovnen i 3 til 4 minutter på 600 watt. Lad retten hvile 5 minutter før servering.
  4. Som et supplement kan du nemt koge ris i Micro Urban; brug dertil låget og beholderen, som er beregnet til riskogning. 
Top