Tilbage til resultater
Laks Med Citrongræs Og Fennikel
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 2 personer
350 g. fennikel
3 cm. frisk ingefærrod
3 spsk. soyasauce
2 spsk. olivenolie
250 g. laks, uden skind og ben
2 korte træspyd eller 1 stilk citrongræs
3 spsk. sesamfrø
Forberedelse
15 min.Tilberedning
14 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Klargør ‘hjertet’ af fenniklen ved at benytte U-series Universalkniv, vask og lav fine skiver på MandoChef (tykkelsesniveau 2-3). Fyld Micro Urban Beholder med 400 ml. koldt vand, læg fennikel i Micro Urban Stor Si og læg den ovenpå Beholderen. Læg låg på og tilbered i mikroovnen i 10 min. ved 900 watt.
- Skræl ingefæren og blend den grundigt i Herb Chopper. Tilføj soyasaucen og olivenolien og blend videre. Skær laksen i store stykker og dæk dem til med marinaden fra Herb Chopper.
- Brug træspyddene (eller halvér citrongræsstilken og brug de 2 stilke som spyd), til at sætte laksestykkerne på. Vend spyddene i sesamfrø og placer dem i Lille Si. Stak dørslagene, dæk til og færdigtilbered i mikroovnen i 3 til 4 minutter på 600 watt. Lad retten hvile 5 minutter før servering.
- Som et supplement kan du nemt koge ris i Micro Urban; brug dertil låget og beholderen, som er beregnet til riskogning.