Tilbage til resultater
Puffet Ris og Chokolade Æg
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
60 g mørk chokolade
20 g smør
35 g puffet ris (morgenmadsprodukt)
300 g vaniljeis
Forberedelse
15 min.Tilberedning
22 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Bryd chokoladen i mindre stykker og læg dem i MicroCook Kande 1 l. Tilfør smør, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min. 50 sek. ved 360 watt. Lad massen hvile i 2 min og bland da med Lille Dejskraber.
- Hæld de puffede ris i kanden og bland godt sammen med dejskraberen indtil alle ris er helt tildækkede af chokolade.
- Sæt Silikone Cocoonform i en FreezerSmart Lav 2,25 l og fordel blandingen i de 8 fordybninger. Brug bagsiden af en spiseske til at presse massen op ad formens fordybninger til du har opnået formen af en skal. Sæt i fryseren i 20 min.
- Pres forsigtigt skallerne ud af formen og fyld dem med vaniljeis. Sæt de 8 skaller sammen 2 og 2 til du har 4 æg. Opbevar desserten i fryseren indtil servering.
- Tag æggene ud af fryseren 10 min. før servering.