Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert
Tilbage til resultater

Puffet Ris og Chokolade Æg

  • Tupperware Puffet Ris og Chokolade Æg

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

60 g mørk chokolade

20 g smør

35 g puffet ris (morgenmadsprodukt)

300 g vaniljeis

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

22 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Bryd chokoladen i mindre stykker og læg dem i MicroCook Kande 1 l. Tilfør smør, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min. 50 sek. ved 360 watt. Lad massen hvile i 2 min og bland da med Lille Dejskraber. 
  2. Hæld de puffede ris i kanden og bland godt sammen med dejskraberen indtil alle ris er helt tildækkede af chokolade.
  3. Sæt Silikone Cocoonform i en FreezerSmart Lav 2,25 l og fordel blandingen i de 8 fordybninger. Brug bagsiden af en spiseske til at presse massen op ad formens fordybninger til du har opnået formen af en skal. Sæt i fryseren i 20 min. 
  4. Pres forsigtigt skallerne ud af formen og fyld dem med vaniljeis. Sæt de 8 skaller sammen 2 og 2 til du har 4 æg. Opbevar desserten i fryseren indtil servering.
  5. Tag æggene ud af fryseren 10 min. før servering.  
Top