Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Ølbrød

  • Tupperware Ølbrød

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 6 personer

600 g/10 dl Hvedemel

2 tsk Bagepulver

2 tsk Salt

150 g Solsikkekerner

5 dl Øl

Til smøring af formen:

15 g smør + 1 spsk mel

1 spsk Vand

Forberedelse

5 min.

Tilberedning

50 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Bland hvedemel og bagepulver i Maxi Røreskål 7,5 l. Tilfør salt, solsikke-kerner og øl og rør med Dejskraber til du har en sammenhængende elastisk dej.
  3. Smør indersiden af UltraPro Cocotte 1,8 l med smørret og drys 1 spsk mel hen over. 
  4. Hæld dejen i formen og spred 1 spsk vand over. 
  5. Placer formen på en kold bageplade/rist.Læg låg på og bag i ca. 45 min. Fjern derefter låget og lad brødet bage i ca. 15 min. yderligere. 
  6. Tag brødet ud af formen og lad det afkøle på en rist.
Top