Tilbage til resultater
Ølbrød
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6 personer
600 g/10 dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
2 tsk Salt
150 g Solsikkekerner
5 dl Øl
Til smøring af formen:
15 g smør + 1 spsk mel
1 spsk Vand
Forberedelse
5 min.Tilberedning
50 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Bland hvedemel og bagepulver i Maxi Røreskål 7,5 l. Tilfør salt, solsikke-kerner og øl og rør med Dejskraber til du har en sammenhængende elastisk dej.
- Smør indersiden af UltraPro Cocotte 1,8 l med smørret og drys 1 spsk mel hen over.
- Hæld dejen i formen og spred 1 spsk vand over.
- Placer formen på en kold bageplade/rist.Læg låg på og bag i ca. 45 min. Fjern derefter låget og lad brødet bage i ca. 15 min. yderligere.
- Tag brødet ud af formen og lad det afkøle på en rist.

