Italienske ris
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- 3 dl langkornede ris
- 5 dl vand
- ¼ dl olivenolie
- 2 spsk pinjekerner
- 1 knivspids safran (eller gurkemeje)
- 2 løg
- 1 spsk hvidvin
- 4 tomater
- 2 spsk purløg
- 1 tsk salt
- ¼ tsk peber
- 30 g reven parmesanost
Forberedelse
10 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
Skyl risene, indtil vandet er klart. Kom dem i EasyRice, tilsæt vand, sæt låg på og tilbered i mikroovn i 15 min. på 800 watt. Lad hvile i 5 min. og rør rundt med Dejskraber.
Opvarm olien i T chefseries Stegepande 28 cm. Tilsæt pinjekerner og safran, og rist til det er gyldent. Hak løg i ExtraChef og tilsæt dem samt hvidvin, og svits i 2 min.
Tag panden af varmen, tilsæt tomater, purløg, ris, salt og peber, og pynt retten med reven parmesanost og servér.