Cannelloni med laks og tomatsauce
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- 400g laksefilet uden skind og ben
- 2 spsk yoghurt naturel
- 1 æg
- Salt og peber
- 3 spsk friskhakket basilikum
- 12 – 16 Cannelloni (eller friske lasagneplader)
- 2 dl færdig tomatsauce
- 1 dl grøntsagsbouillon
Forberedelse
15 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Montér FusionMaster Hakkemaskine med den fine hulskive og sæt Røreskål 4,5 l ind under.
Skær laksen ud i mindre stykker med U-series Kokkekniv og hak laksen igennem FusionMaster Hakkemaskine.
Tilsæt yoghurt, æg, salt, peber og basilikumblade og vend med Dejskraber.
Erstat den fine hulskive med pølseindsatsen og montér iht brugsanvisningen.
Sæt Cannelloni foran pølseindsatsen og fyld pastarullerne med laksefarsen.
Læg dem i UltraPro Oval 2 l. Bland tomatsauce og bouillon og hæld det over cannelloni.
Tilbered i 15 min. i mikroovn ved 900 watt, eller 25 min i ovn ved 180°C.
Tip: Kan du ikke finde Cannelloni? Så lav dine egne pastaruller af friske lasagneplader, som skæres i mindre stykker. Læg fyldet på midten af dem og læg dem i Ultra Pro med folden nederst.