Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret
Tilbage til resultater

Italienske Arancini

  • Tupperware Italienske Arancini

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

300 g Risotto ris

700 ml Vand

35 g Smør i små stykker

75 g Reven ost(Parmesan eller Emmental)

Salt, Peber

100 g Stegt kylling

75 g Soltørrede tomater

40 g Rasp

40 g Reven ost (Parmesan eller Emmental)

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

60 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 220°C varmluft.
  2. Hæld ris og vand i Stor EasyRice og kog risene i 16 min. ved 900 watt i mikroovnen. Lad risene hvile i 5 min.
  3. Tilsæt smør, reven ost, salt og peber og rør rundt med Dejskraber. Lad risene hvile igen i minimum 10 min. eller mere til risene er kølet helt ned. Sæt dem ikke i køleskabet.
  4. Hak kyllingen og tomaterne i Herb Chopper.
  5. Hak raspen og den revne ost i anden Herb Chopper.
  6. Brug Surprise Party til at forme en ”Chini” med ris, fyldt med en spiseskefuld af kyllinge- og tomatblandingen.
  7. Fjern ”Chini’en” fra Suprise Party og vend derefter ”Chini’en” i rasp og osteblandingen.
  8. Placér Silikone Bageunderlag på en kold bagerist og sæt “Chiniérne” på Silikone Bageunderlaget og bag dem i ca. 25 minutter.

Top