Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Gullasch

  • Tupperware Gullasch

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 3 personer

600 g skært oksekød til gullasch (f.eks. okseklump)
1½ spsk Dijon sennep
1½ spsk mel
1½ spsk paprika
Salt og peber
2 fed hvidløg
1 løg
4 dl varm kyllingebouillon
1 spsk konc. tomatpuré

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

30 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

Kom kødet i MicroWave Trykkoger. Vend det først
med sennep, dernæst med mel og til sidst med paprika,
salt og peber.
2. Hak hvidløg og løg i Herb Chopper og tilsæt det. Rør
godt rundt med Dejskraber.
3. Tilsæt den varme kyllingebouillon og tomatpuré, og
rør igen. Sørg for, at kødet er dækket af væske. Luk
låget, og tilbered retten i 30 min. ved 900 watt. Lad
retten hvile i 15 minutter før åbning.
Servér med kartofler.

Top