Gullasch
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 3 personer
600 g skært oksekød til gullasch (f.eks. okseklump)
1½ spsk Dijon sennep
1½ spsk mel
1½ spsk paprika
Salt og peber
2 fed hvidløg
1 løg
4 dl varm kyllingebouillon
1 spsk konc. tomatpuré
Forberedelse
10 min.Tilberedning
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
Kom kødet i MicroWave Trykkoger. Vend det først
med sennep, dernæst med mel og til sidst med paprika,
salt og peber.
2. Hak hvidløg og løg i Herb Chopper og tilsæt det. Rør
godt rundt med Dejskraber.
3. Tilsæt den varme kyllingebouillon og tomatpuré, og
rør igen. Sørg for, at kødet er dækket af væske. Luk
låget, og tilbered retten i 30 min. ved 900 watt. Lad
retten hvile i 15 minutter før åbning.
Servér med kartofler.