Thai Curry
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 3 personer
Ingredienser, 4 personer.
1 spsk rød karry pasta
2 spsk fish sauce
2 spsk soya sauce
1 spsk Maizena, opløst i soya saucen
3 dl grøntsagsbouillon
600 g mørbrød i tern
2 løg, skåret i kvarte
1 rød peberfrugt, hakket i ExtraChef
1 gul peberfrugt, hakket i ExtraChef
1 tsk salt
1 knsp peber
1,5 dl kokosmælk
Forberedelse
15 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1. Bland karry pasta, fish sauce, soya sauce, maizena og grøntsagsbouillon i ExtraChef.
2. Kom det i MicroWave Trykkoger. Tilsæt mørbrad, løg, peberfrugter, salt og peber. Rør med Dejskraber, luk låget og tilbered i 15 min. på 900 watt. Lad retten hvile 15 min.
3. Åbn låget og rør kokosmælk i. Server Thai Curry med ris til.