Ovnbagte gulerødder
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
INGREDIENSER, 4 PERSONER
- 7 store gulerødder
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk oregano
PESTO
- 10 g basilikum blade
(1 håndfuld)
- 20 g parmesan
- ½ dl olivenolie
- 20 g pinjekerner
- 1 fed hvidløg
Salt og peber
Eventuelt 100 g feta ost til pynt
Forberedelse
15 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
1. Skær gulerødder i stænger på
FusionMaster Chef Press Dicer.
Bland dem med olivenolie og
oregano og kom dem i UltraPro
Oval 2 l. Bages uden låg ca. 15 min.
ved 200°C.
2. Kom alle ingredienser til pestoen
i Herb Chopper og hak.
3. Kom pesto oven på de bagte
gulerødder sammen med fetaost.