Hjemmelavet chokoladebrud
Fremgangsmåde
Ingredienser
8 personer
- 1 plade mørk chokolade
- 1 plade hvid chokolade
- 1 plade mælkechokolade
- 3 spsk småkager (f.eks. Bastogne)
- 3 spsk hakkede pistacienødder
- 3 spsk tørret jordbær
Forberedelse
10 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- 
                     Forvarm ovnen til 50°C. 
- 
                     Placér de 3 plader ved siden af hinanden på vores Silikone Bageunderlag. Bag i 10 minutter, eller indtil chokoladen smelter. 
- 
                     Brug Lille Dejskraber til at skabe et flot mønster i chokoladen. 
- 
                     Drys med småkager, pistacienødder og tørret jordbær, og lad det køle ned. 
- 
                     Flyt chokoladen over på Fleksibelt Skærebræt og skær det i mindre dele med A-Series Kokkekniv. 
- 
                     Opbevares i en flot Eco+ Clear skål. 

