Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

Pizzadej

  • Tupperware Pizzadej

Fremgangsmåde

Ingredienser

2 personer

  • 0.12 l lunken vand ± 35°C'
  • 20 g frisk gær
  • 225 g hvedemel
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk sukker
  • 1/2 tsk salt

Forberedelse

45 min.

Tilberedning

20 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Hæld vandet i Ultimate Røreskål 3,5 l og rør gæren i, indtil den er helt opløst. Tilsæt olivenolie, sukker, salt og mel, og bland med Dejskraber. Ælt dejen færdig i hånden, indtil den er glat og elastisk.

  2. Fyld vasken halvt op med ca. 37°C vand. Dæk
    skålen til, placér den i vandet, og lad dejen hæve i ca. 30 min, indtil låget ”popper” op af sig selv. Imens forbereder du din topping.

  3. Tag ovnristen ud og forvarm ovnen til 220°C uden varmluft.

  4. Ælt pizzadejen igen i ca. 30 sek. og drys lidt mel over. Rul dejen ud på Dejunderlag med Multikagerulle i en størrelse, som matcher Låget tilhørende UltraPro Rektangulær 5,7 l.

  5. Flyt dejen til Låget og fordel den valgte topping på pizzaen

  6. Placér Låget på den kolde ovnrist og sæt i ovnen på den laveste rille. Bag i ca. 20 min.

TIP: Pizzadejen kan også bruges til at lave smagfulde pizzamuffins. De kan med
fordel fryses i en Magnificent FreezerSmart beholder og tages op til madpakken.

 
Top