Syltede Rødløg
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 120 ml vand
- 60 ml klar eddike
- 60 ml æblecider eddike
- 30 ml sukker
- 7 ml salt
- 1 mellemstort rødløg
Forberedelse
10 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
12Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Kom vand, begge typer eddike, sukker og salt i en lille gryde, og bring det i kog ved høj varme. Skru ned for varmen, og lad det simre i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad den køle ned
-
Mens lagen koger, skæres løget i tynde skiver.
-
Placér det udskårne rødløg i Ultimate Silikonepose 1 l. Hæld forsigtigt den afkølede lage i posen.
-
Luk posen omhyggeligt, og anbring den derefter i køleskabet i opretstående stilling. Nydes bedst afkølet.