Sous Vide-kyllingebryst
Fremgangsmåde
Ingredienser
2 personer
- 500 ml vand
- 30 ml salt
- 15 ml sukker
- 2 boneless, skinless chicken breasts (approx. ±170 g / 6 oz each))
- 2 hvidløg
- peber
- 1 citron (saft og revet skal)
- 4 rosmarin
- 15 ml olivenolie
Forberedelse
10 min.Tilberedning
100 min.Hviletid
45 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Bland vand, salt og sukker i Ultimate Silikonepose 1,8 l eller 2,9 l. Pisk ingredienserne, indtil sukker og salt er opløst. Tilsæt kyllingebryst, luk posen, og stil den på køl i 45 min.
-
Indstil i mellemtiden sous vide-maskinen til 63,5 ºC. Sørg for, at posen passer langs siderne i den anvendte gryde, hvilket forhindrer posen i at flyde under tilberedningen.
-
Hæld væsken fra kyllingebrysterne. Dup dem tørre med håndklæder. Skyl Silikoneposen, og tør den grundigt.
-
Gnid hakket hvidløg på begge sider af kyllingebrysterne, og krydr med peber. Læg citronskiver på begge sider af kyllingebrysterne, og læg dem derefter i den rene Ultimate Silikonepose 1,8 l eller 2,9 l.
-
Add rosemary and olive oil to the silicone bag, securely close bag while squeezing out as much excess air as possible before cooking. This will prevent any water from entering the bag.
-
Anbring Silikoneposen i vandbadet, og indstil timeren til 1 time og 30
-
Et par minutter før tiden er gået, opvarmer du en lille mængde olie i en stegepande ved mellemhøj varme. Steg kyllingen, indtil den er godt brunet på begge sider, ca. 3-5 min.