Tilbage til resultater
3 retters menu med bulgur, kylling og pærer
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 personer
- 1 rød eller orange peberfrugt (± 150 g)
- 200 g bulgur
- 1 citronsaft
- 60 ml olivenolie
- Salt og peber
- Blandede friske krydderurter (koriander, persille, mynte, purløg…)
- til Kyllingpaïola
- 4 kyllingebryst
- 20 g mel
- 50 g små oliven
- 50 g soltørrede tomater i olie
- 150 ml tomatsauce
- oregano
- 15 ml olivenolie
- 5 ml hvidvin
- Salt og peber
- til Pærer med crunch
- 10 ml olie
- 10 ml honning
- 75 g havregryn
- 2 pærer
- 150 ml appelsinjuice
- Hasselnød-chokolade-mandler
Forberedelse
15 min.Hviletid
10 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Bulgursalat
-
Forberedelse 15 min.
- Skræl peberfrugten og skær den. Bland den med bulguren i den største beholder.
- Stabl de 3 MicroCook 3 beholdere oven på hinanden med den største nederst, så den mellemste og til sidst den mindste beholder.
- Tilbered i 25 min. ved 600 watt. Lad MicroCook 3 beholderne hvile i 5 min.
- Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen. Hæld over den lunkne bulgur.
- Tilsæt de hakkede friske krydderurter og bland. Servér sammen med kyllingen.
Kylling Païola
-
Forberedelse 5 min.
- Vend kyllingebrysterne og læg dem i den mellemste beholder, tilsæt de små oliven samt de soltørrede tomater skåret i to.
- Bland tomatsaucen med oregano, olivenolie, hvidvin, salt og peber og hæld blandingen over kyllingebrysterne. Bland forsigtigt.
- Stabl de 3 MicroCook 3 beholdere oven på hinanden med den største nederst, så den mellemste og til sidst den mindste beholder.
- Tilbered i 25 min. ved 600 watt. Lad MicroCook 3 beholderne hvile i 5 min.
- 5.Servér sammen med bulgursalat.
Pærer med crunch
-
Forberedelse 5 min. + 5 min. 30 ved 360 watt
- Varm olien, honningen og 10 ml vand i 30 sek. ved 360 watt i den mindste beholder.
- Tilsæt havregrynene og bland. Kog i ca. 2,5 min. ved 360 watt. Rør rundt. Kog igen i ca. 2,5 min. Rør rundt og sæt til side i en skål.
- Rengør den mindste beholder og hæld appelsinjuicen i . Skræl pærerne og halvér dem. Fjern kernehuset og læg pærerne ned i den mindste beholder.
- Stabl de 3 MicroCook 3 beholdere oven på hinanden med den største nederst, så den mellemste og til sidst den mindste beholder.
- Tilbered i 25 min. ved 600 watt. Lad MicroCook 3 beholderne hvile i 5 min.
- Servér med havregryn, chokolade, hakkede hasselnødder og mandler.