Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

3 retters menu med bulgur, kylling og pærer

    Fremgangsmåde

    Ingredienser

    4 personer

    • 1 rød eller orange peberfrugt (± 150 g)
    • 200 g bulgur
    • 1 citronsaft
    • 60 ml olivenolie
    • Salt og peber
    • Blandede friske krydderurter (koriander, persille, mynte, purløg…)
    • til Kyllingpaïola
    • 4 kyllingebryst
    • 20 g mel
    • 50 g små oliven
    • 50 g soltørrede tomater i olie
    • 150 ml tomatsauce
    • oregano
    • 15 ml olivenolie
    • 5 ml hvidvin
    • Salt og peber
    • til Pærer med crunch
    • 10 ml olie
    • 10 ml honning
    • 75 g havregryn
    • 2 pærer
    • 150 ml appelsinjuice
    • Hasselnød-chokolade-mandler

    Forberedelse

    15 min.

    Hviletid

    10 min.

    Sværhedsgrad

    Middel




    Fremgangsmåde

    Bulgursalat

    1. Forberedelse 15 min.

      1. Skræl peberfrugten og skær den. Bland den med bulguren i den største beholder.
      2. Stabl de 3 MicroCook 3 beholdere oven på hinanden med den største nederst, så den mellemste og til sidst den mindste beholder.
      3. Tilbered i 25 min. ved 600 watt. Lad MicroCook 3 beholderne hvile i 5 min.
      4. Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen. Hæld over den lunkne bulgur.
      5. Tilsæt de hakkede friske krydderurter og bland. Servér sammen med kyllingen.

    Kylling Païola

    1. Forberedelse 5 min.

      1. Vend kyllingebrysterne og læg dem i den mellemste beholder, tilsæt de små oliven samt de soltørrede tomater skåret i to.
      2. Bland tomatsaucen med oregano, olivenolie, hvidvin, salt og peber og hæld blandingen over kyllingebrysterne. Bland forsigtigt.
      3. Stabl de 3 MicroCook 3 beholdere oven på hinanden med den største nederst, så den mellemste og til sidst den mindste beholder.
      4. Tilbered i 25 min. ved 600 watt. Lad MicroCook 3 beholderne hvile i 5 min.
      5. 5.Servér sammen med bulgursalat.

    Pærer med crunch

    1. Forberedelse 5 min. + 5 min. 30 ved 360 watt

      1. Varm olien, honningen og 10 ml vand i 30 sek. ved 360 watt i den mindste beholder.
      2. Tilsæt havregrynene og bland. Kog i ca. 2,5 min. ved 360 watt. Rør rundt. Kog igen i ca. 2,5 min. Rør rundt og sæt til side i en skål.
      3. Rengør den mindste beholder og hæld appelsinjuicen i . Skræl pærerne og halvér dem. Fjern kernehuset og læg pærerne ned i den mindste beholder.
      4. Stabl de 3 MicroCook 3 beholdere oven på hinanden med den største nederst, så den mellemste og til sidst den mindste beholder.
      5. Tilbered i 25 min. ved 600 watt. Lad MicroCook 3 beholderne hvile i 5 min.
      6. Servér med havregryn, chokolade, hakkede hasselnødder og mandler.
     
    Top