Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret Salat
Tilbage til resultater

Grillet, fyldt aubergine

  • Tupperware Grillet, fyldt aubergine

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • 1  aubergine
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk couscous
  • 2 hvidløg
  • Salt og peber
  • 2 spsk revet ost
  • 3 spsk  ajvar*

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

35 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Vask auberginen og dup den tør. Halver auberginen på langs, og skær to gange ind i det hvide kød - uden at skære igennem. Bland olivenolie med en spsk. vand, og pensl begge stykker.

  2. Vend auberginen med skærefladen nedad i MicroPro Grill, og tilbered med låget i lav position i 8 min. ved 1000 watt.

  3. Bland i mellemtiden rå (ukogt) couscous med ajvar og presset hvidløg. Krydr med salt og peber.

  4. Fyld med en ske couscous-blandingen i ’de lommer’ i auberginestykkerne, som du skar i punkt 1. Drys ost over. Videretilbered auberginen i 5-6 min. ved 1000 watt med låget i høj position.

TIP:

  • Drys med sesamfrø, og server med aioli.
 
Top