Grillet, fyldt aubergine
Fremgangsmåde
Ingredienser
6 personer
- 1 aubergine
- 2 spsk olivenolie
- 3 spsk couscous
- 2 hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk revet ost
- 3 spsk ajvar*
Forberedelse
10 min.Tilberedning
35 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Vask auberginen og dup den tør. Halver auberginen på langs, og skær to gange ind i det hvide kød - uden at skære igennem. Bland olivenolie med en spsk. vand, og pensl begge stykker.
-
Vend auberginen med skærefladen nedad i MicroPro Grill, og tilbered med låget i lav position i 8 min. ved 1000 watt.
-
Bland i mellemtiden rå (ukogt) couscous med ajvar og presset hvidløg. Krydr med salt og peber.
-
Fyld med en ske couscous-blandingen i ’de lommer’ i auberginestykkerne, som du skar i punkt 1. Drys ost over. Videretilbered auberginen i 5-6 min. ved 1000 watt med låget i høj position.
TIP:
- Drys med sesamfrø, og server med aioli.