Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager Snacks
Tilbage til resultater

Eclairs

  • Tupperware Eclairs  Éclairs de Páscoa
  • Tupperware Eclairs

Fremgangsmåde

Ingredienser

12 personer

  • Dejen:
  • 2.5 dl vand
  • 1 knivspids sukker
  • 1 knivspids salt
  • 50 g smør
  • 150 g mel
  • 4 æg (mediumstørrelse)
  • Vaniljecreme:
  • 2 spsk sukker
  • 1 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2.5 dl mælk
  • 2 dl fløde
  • Til dekoration:
  • spiselige blomster

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

20 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

Vaniljecreme:

  1. Lav først vaniljecremen, så den er afkølet og klar til brug, når du skal fylde den i dine éclairs. Tilføj sukker, æg, vaniljesukker og majsstivelse i MicroCook Kande 1 l. Rør godt rundt i massen med Piskeris, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovn i 20 sek ved 600 watt

  2. Rør rundt. Hæld mælken i MicroCook Kande 1 l, rør igen rundt, læg låg på og tilbered i mikrobølgeovn i 1,5 min. ved 800 watt.

  3. Tag MicroCook Kande 1 l ud af mikrobølgeovnen og rør rundt. Sæt MicroCook Kande 1 l tilbage i mikrobølgeovnen med låg på og tilbered i yderligere 1,5 min. ved 800 watt.

  4. Cremen har nu været kogt op og er stivnet, men vaniljen er måske ikke helt fordelt, så rør den godt igennem. Afkøl kagecremen

Éclairs:

  1. Brug en gryde til at bringe vand, salt, sukker og smør op at koge ved høj varme. Skru ned til middel varme og tilsæt det sigtede mel under konstant omrøring, indtil dejen er tyk og blank.

  2. Hæld over i en skål, og lad den afkøle. Når dejen er kølet lidt af, piskes et æg i et ad gangen.

  3. Tag bagepladerne ud af ovnen, og læg Silikone Bageunderlag med kant på et af dem. Forvarm ovnen til 210°C over- og undervarme.

  4. Brug Press n’ Make med den 3-delte indsats med rund spids og luk den med spatelen. Da dejen er blød, kan den være svær at flytte, derfor dækkes Press n’ Make underlaget med bagepapir, som foldes rundt om, så det ligger fast. Klik den 3-delte indsats fast i rillen under Press n’ Make beholderen. Placér Press n’ Make underlaget under Press n’ Make-beholderen, og øs dejen i Press n’ Make-beholderen.

  5. Tryk dejen ud for nemt at forme éclairs. Brug målestriberne på kagearket til at lave helt ensartede éclairs.

  6. Læg kagearket med bagepapir og éclairs på Silikonebageunderlag med kant, og træk kagearket ud, så éclairs og bagepapir forbliver på Silikone Bageunderlaget

  7. Stil dem i den midterste rille i ovnen i ca. 20 minutter, til de er let brune. Lad dem køle af, inden de skal fyldes og pyntes

  8. I mellemtiden pisker du fløden til flødeskum i Eazy Speedy. Med Dejskraber vender du flødeskummen lidt ad gangen i vaniljecremen, så du ikke slår luften ud.

  9. Klip et hul i dine éclairs med TupperChef Saks. Fyld vaniljecremen i en sprøjtepose og fordel den i dine éclairs. Sprøjt et par toppe af flødeskum ovenpå og pynt med spiselige blomster.

Tip: Vidste du, at du kan skifte tyllen på sprøjteposen, selv når den er fyldt? Skru den blot af og skift til en anden. Så kan du nemt få hver éclair til at se unik ud ved hjælp af forskellige dekorationsteknikker.

 
Top