Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Tilbage til resultater

Kartoffelkroketter

  • Tupperware Kartoffelkroketter
  • Tupperware Kartoffelkroketter

Fremgangsmåde

Ingredienser

18 personer

  • 550 g skrællede kartofler
  • 1/2 dl vand
  • 1 smør
  • 1 æg
  • 1.5 mel
  • 1/2 salt
  • 1/4 peber
  • Panering
  • 1 æg
  • 1 mælk
  • 50 g rasp

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

5 min.

Hviletid

5 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne med Universal  Grøntsagsskræller og skær dem i mindre stykker med U-series Universalkniv. Kom dem i MicroCook 2.25 l, tilsæt vand, læg låg på og tilbered i mikroovn i 15 min. på 900 watt. Lad kartoflerne hvile i 5 min.

  2. Hæld evt. overskydende vand fra kartoflerne og  kom kartoflerne i Ultimate Røreskål 3,5 l.  Mos dem med Grøntsagsmoser tilsæt smør og vend med Dejskraber. Tilsæt  æg, mel, salt og peber og bland til en ensartet mos.

  3. Sæt Press n’ Make Tyller (Runde 2,2 cm) i og sæt Press n’ Make Cutter foran. Placer Press n’ Make Dejunderlag under og fyld mosen i. Fjern Cutter og tryk mosen ud med Stempel.

  4. Skær rullerne i passende stykker med Cutter og vend dem i sammenpisket æg og mælk. Vend til sidst i rasp og steg dem gyldne i rigeligt med olie.

Tip: Tilbered mosen i forvejen og opbevar den i køleskabet, indtil kroketterne skal steges.

 
Top