Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Salat
Tilbage til resultater

Pesto

  • Tupperware Pesto

Fremgangsmåde

Ingredienser

1 LILLE SKÅL

  • 10 g frisk basilikum
  • 50-75 g parmesan
  • 30-40 g pinjekerner (evt. let ristede)
  • 1-2 store fed hvidløg
  • 1-1 ½ dl olivenolie
  • Flagesalt (afstem med mængde salt i parmesanen)
  • Peber eller citronpeber (valgfrit)
  • Saft fra lidt mindre end en halv citron (valgfrit)

Forberedelse

10 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Skyl og afdryp basilikumbladene og læg dem i SuperSonic Chopper Lille.

  2. Høvl tynde skiver af parmesanen med Universal Grøntsagsskræller oven på basilikumbladene. Tilsæt pinjekerner og 1-2 fed hvidløg. Montér låget og hak. Skrab kanterne indvendigt med Lille Dejskraber.

  3. Tilsæt løbende olie, indtil du har den ønskede konsistens (i alt ca. 1-1 ½ dl olivenolie). Start med en lille smule olie. Hellere for lidt end for meget, da det er meget lettere at supplere op løbende.

  4. Smag til med en god salt og evt. citronsaft og/eller citronpeber.

Tilberedt med SuperSonic Chopper Lille, Universal
Grøntsagsskræller og Lille Dejskraber.

 
Top