Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret Brød Snacks
Tilbage til resultater

Pizzasnegle

  • Tupperware Pizzasnegle

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 stk

  • Dej
  • 1 dl lunkent vand
  • 1/2 tsk sukker
  • 12.5 g gær
  • 200 g hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie (± 0,5 spsk)
  • Fyld
  • 1.5 forårsløg
  • 100 g frisk svampe
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 spsk solsikkeolie (± 1spsk)
  • 25 g revet emmentaler
  • 50 g feta
  • olie til stegning
  • ost til at drysse over
  • Tomatsauce
  • 30 g tomatpure
  • 1/2 spsk vand
  • 1/2 spsk solsikkeolie
  • 1/2 tsk italiensk krydderi: Oregano, timian osv.
  • Salt og peber

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

25 min.

Hviletid

40 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Bland vand, sukker og gær, indtil gæren er opløst.

  2. Tilføj mel, salt og olie i Ultimate Røreskål 3,5 l. Lav en fordybning i midten og rør gærblandingen i. Ælt det hele sammen, indtil alle ingredienserne er blandet.

  3. Sæt låget på. Pift låget, så overflødig luft kommer ud. Sæt skålen til hævning i lunkent vand. Låget popper op, når dejen er færdig med at hæve. Det tager ca. 30-40 min.

Fyld

  1. Mens dejen hæver, tilberedes fyldet. Skær forårsløgene i fine ringe samt skær peberfrugt og champignon i tern. Varm olie på en pande og svits grøntsagerne, til væsken er fordampet. Lad det derefter køle af.

Tomatsauce

  1. Bland alle ingredienser til tomatsaucen i Ultimate Røreskål 2 l.

  2. Drys evt. den hævede dej med lidt mel. Rul dejen ud på Dejunderlaget

  3. Fordel tomatsaucen på dejen. Bland revet emmentaler og smuldret feta i det afkølede fyld og fordel dette jævnt over tomatsaucen. Drys med italiensk krydderi.

  4. Rul dejen sammen og skær 8 pizzasnegle. Smør PremiaGlas 1,5 l med olie. Pizzasneglene placeres side om side i PremiaGlas 1,5 l med snitfladen opad.

  5. Lad pizzasneglene hæve tildækket i cirka 20 minutter, indtil de er hævet op. Forvarm imens ovnen til 200 °C over-/undervarme.

  6. Drys dejen med den resterende ost og bag pizza sneglene i ovnen i 20-25 minutter

 
Top