Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret Hovedret Dessert
Tilbage til resultater

3 retters menu med squash, kylling og crumble

  • Tupperware 3 retters menu med squash, kylling og crumble

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • Squash med basilikum
  • 1/2 fed hvidløg
  • 3 basilikumstilke
  • 350 g squash
  • 2 tomater (± 250 g)
  • 30 ml olivenolie
  • salt og peber
  • Kylling med oliven
  • 450 g kyllingebryst
  • 40 g mel
  • 125 g champignons
  • 125 g oliven
  • 1/2 dåse hakkede tomater (± 200 g)
  • 15 ml olivenolie
  • Salt og peber
  • Crumble med jordbær og nektariner
  • 3 nektariner (± 450 g)
  • 200 g små jordbær (eller andre røde bær)
  • 25 g rørsukker
  • 20 g mel
  • 10 g mandelmel
  • 20 g hasselnødder
  • 10 g smør

Forberedelse

40 min.

Tilberedning

25 min.

Hviletid

5 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

Grøntsager: Squash med basilikum (stor beholder)

  1. Forberedelse: 10 min.

    Hak det pillede hvidløg og basilikumblade fint. Tilføj salt og peber fint samt olivenolien, og bland det sammen.

  2. Skær squash og tomater i tynde skiver.

  3. Læg tomat- og squashskiverne stiftevis i den største beholder. Hæld basilikum-blandingen over.

Hovedret: Kylling med oliven (mellem beholder)

  1. Forberedelse: 15 min.

    Skær hver kyllingebryst i 4 strimler og hæld melet over for at dække dem godt.

  2. Hak de vaskede svampe. Læg alle opskriftens ingredienser i den mellemste beholder..

Dessert: Crumble med jordbær og nektariner (lille beholder)

  1. Tag stenen ud fra hver nektarin og skær den i 8 både. Læg bådene i den mindste beholder. Skær jordbærene i skiver og læg dem over nektarinerne

  2. Bland sukker, mel mandelmel og smør sammen, så det ligner groft sand. Strø denne blanding ud over frugterne.

  3. Stabl de 3 MicroCook 3 beholdere oven på hinanden med den største nederst, så den mellemste og til sidst den mindste beholder. 

  4. Tilbered i 25 min. ved 600 watt. Lad MicroCook 3 beholderne hvile i 5 min., før retten nydes.

  5. Hak de resterende hasselnøder groft og strø dem over desserten. Nyd desserten, som den er eller med en kugle is.

Kogetid

25 min. ved 600 watt.

For at optimere min tid tilbereder jeg min menu i følgende rækkefølge: Hovedret, grøntsager og dessert.

 
Top