Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Jalapeño kyllingeburger

  • Tupperware Jalapeño kyllingeburger

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 450 g udbenet kyllingelår eller -bryst (skåret i tern)
  • 4 forårsløg (groft hakket)
  • 1 bundt koriander (groft hakket)
  • 1 jalapeño (uden frøene)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lime (revet skal og saft)
  • 5 ml stødt spidskommen (±1 tsk.)
  • 5 ml stødt paprika (±1 tsk.)
  • 50 g revet ost efter eget valg
  • Salt og peber efter smag
  • Til servering
  • 5 burgerboller
  • 1 tomat (skåret i skiver)
  • Guacamole
  • Salat
  • 1 rødløg (tynde skiver)
  • Mexikansk hot sauce

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

20 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Brug FusionMaster Kværnen med den grove hulskive til at hakke kylling, forårsløg, koriander og jalapeño. Sæt Ultimate Røreskål 3,5 l under, så ingredienserne opsamles heri. Tilsæt de resterende ingredienser og rør, indtil det er blandet sammen.

  2. Del blandingen i 4 lige store portioner og form til bøffer.

  3. Læg 2 bøffer i MicroPro Grill. Læg låget på i grill-/lav position og tilbered i mikrobølgeovn i 4 min. ved 900 watt. Vend bøfferne og tilbered i yderligere 4 min., eller indtil de er gyldne og gennemstegte til en indre temperatur på 74°C. Gentag med de resterende 2 bøffer.

  4. Servér bøfferne i burgerboller med tomatskiver, guacamole, salat, rødløg og mexikansk hot sauce.

TIP:

Guacamole kan nemt laves i SuperSonic Chopper Stor.

 
Top