Tilbage til resultater
Squash blomster
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser, 6 stk.
- 1 fed hvidløg
- 10-12 basilikum blade
- 2 dl piskefløde
- 2 æg
- Salt og peber
- 2 squash (450-500 g)
Forberedelse
10 min.Tilberedning
50 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Tag bageristen ud af ovnen og opvarm ovnen til 180°C.
- Hak hvidløg og basilkumblade i Herb Chopper.
- Kom piskefløde, æg, salt og peber samt indholdet fra Herb Chopper i Eazy Shaker 6 dl og ryst.
- Skær squash i skiver på den lange led med Click Series Grøntsagsskærer.
- Placér Silikone Cupcakeform på en kold ovnrist og beklæd formene med squashskiverne, så de former en blomst.
- Ryst æggeblandingen igen og fordel den så over squash skiverne.
- Bages i ovnen på nederste rille i ca. 50 min. Afkøl 10 min. inden squash blomsterne tages ud af formen.