Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød
Tilbage til resultater

Squash blomster

  • Tupperware Squash blomster

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer
  • Ingredienser, 6 stk.
  • 1 fed hvidløg
  • 10-12 basilikum blade
  • 2 dl piskefløde
  • 2 æg
  • Salt og peber
  • 2 squash (450-500 g)

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

50 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Tag bageristen ud af ovnen og opvarm ovnen til 180°C.
  2. Hak hvidløg og basilkumblade i Herb Chopper.
  3. Kom piskefløde, æg, salt og peber samt indholdet fra Herb Chopper i Eazy Shaker 6 dl og ryst.
  4. Skær squash i skiver på den lange led med Click Series Grøntsagsskærer.
  5. Placér Silikone Cupcakeform på en kold ovnrist og beklæd formene med squashskiverne, så de former en blomst.
  6. Ryst æggeblandingen igen og fordel den så over squash skiverne.
  7. Bages i ovnen på nederste rille i ca. 50 min. Afkøl 10 min. inden squash blomsterne tages ud af formen.
Top