Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Grønne Enchiladas

  • Tupperware Grønne Enchiladas

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 Enchiladas

  • 4 tomatilloer (fjern skaller og del i kvarte)
  • 1 poblano-peber (fjern frø og del i kvarte)
  • 1/4 løg (skåret i både)
  • 1 bundt koriander (fjern stilke)
  • 5 ml hvidløgspulver (± 1 tsk.)
  • 1 knivspids salt (tilsæt mere efter smag)
  • 8 majstortillas
  • 315 g kogt kylling i strimler
  • 50 g manchego- eller mozzarellaost (revet)
  • 80 g creme fraiche
  • Avocadoskiver som pynt

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

8 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Læg tomatilloer, poblano og løg i EasyDelight. Dæk til og sæt i mikrobølgeovn i 3 min. ved 900 watt. Stop halvvejs for at røre rundt. Køl lidt af.

  2. Put tomatilloblandingen over i SuperSonic Chopper Stor, tilsæt koriander, hvidløgspulver og salt efter smag. Sæt låget på igen og træk i snoren, indtil det er godt blandet og blendet.

  3. Varm majstortillas op i 30 sekunder. Fyld hver tortilla med kylling og rul sammen.

  4. Læg dem i bunden af UltraPro Oval 2 l. Top med salsa verde, dæk til og sæt i mikrobølgeovn i 4 min. ved 500 watt. Tilsæt ost og sæt tilbage i mikrobølgeovnen uden låg i 30 sek. ved 900 watt, eller indtil osten er smeltet.

Server med creme fraiche og avocadoskiver.

 
Top