Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Salat
Tilbage til resultater

Salat med kylling/karry

  • Tupperware Salat med kylling/karry

Fremgangsmåde

Ingredienser

1 personer

  • 130 g quinoa
  • 2 spsk karrypasta efter eget valg
  • 2 spsk kokosmælk
  • 2 udbenede kyllingelår
  • 60 g rødkål
  • saften fra 1 lime
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 spsk koriander
  • 1 spsk peanuts
  • 60 ml karrydressing*
  • *Karrydressing
  • 60 ml cremefraiche
  • 5 ml karrypulver
  • 1/2 tsk salt
  • peber

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

10 min.

Hviletid

40 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Tilbered quinoa i Stor EasyRice i mikrobølgeovnen i ca. 10-12 min. 

  2. I mellemtiden blandes karrypasta og kokosmælk grundigt i Ultimate Røreskål 3,5 l. Anbring kyllingelårene i skålen, og rør rundt, til de er dækket helt med blandingen. Lad dem marinere i 30 min. 

  3. Bland rødkål, limesaft og sesamfrø i en lille skål, og sæt blandingen til side. 

  4. Tilbered kyllingelårene i ca. 8-10 min. ved hjælp af MicroPro Grill. Lad dem derefter køle af. Når de er afkølet, skæres de i tern.

  5. I Universal Jar 8,25 dl arrangeres salaten i lag, start med quinoa, derefter kål, kylling i karry og koriander. Slut af med peanuts øverst. 

  6. Karrydressing: Put alle ingredienserne i SuperSonic Chopper Lille. Sæt låget på, og træk i snoren, indtil ingredienserne er blandet. 

  7. Hæld dressingen i låget, som fastgøres godt til Universal Jar. Sæt det i køleskabet, indtil det skal spises. 

  8. Når du er klar til at servere, tilsættes dressingen, låget lukkes godt, og alle ingredienserne rystes sammen. Hæld salaten i en skål, eller spis den fra beholderen.

 
Top