Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Salat
Tilbage til resultater

Tacosalat

  • Tupperware Tacosalat

Fremgangsmåde

Ingredienser

1 personer

  • 150 g hakket kylling eller oksekød
  • 1 tsk 1 tsk. tacokrydderi*
  • 1/4 tsk salt
  • 3 spsk salsa**
  • 45 g cherrytomater
  • 35 g majs
  • 40 g peberfrugter
  • 1 spsk rødløg
  • 35 g revet ost (cheddar, Pepper Jack eller lign.)
  • 25 g salat (romaine eller iceberg)
  • tortillastrimler (valgfrit)

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

8 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. I Ultimate Røreskål 2 l blandes hakket kylling, tacokrydderi og salt. Varm en stegepande op til middelhøj varme, og tilbered derefter kødet i 5-8 min., eller indtil det er gennemstegt. Sæt det til side, og lad det køle af. 

  2. Hæld salsaen i Universal Jar 8,25 dl, og arrangér derefter salaten i lag, først tomater, derefter peberfrugt, majs, stegt hakket kylling, ost, rødløg. Slut af med salat øverst. Til sidst tilsættes tortillastrimler (hvis du vælger at bruge dem). 

  3. Luk låget, og sæt den i køleskabet, indtil det er spisetid.

  4. Når du er klar til at servere, rystes alle ingredienserne godt sammen. Hæld salaten i en skål, eller spis den fra beholderen.

Tip:

*Du kan lave hjemmelavet tacokrydderi ved at blande følgende ingredienser: 

  • 5 ml/ca. 1 tsk. chilipulver
  • 5 ml/ca. 1 tsk. hvidløgspulver
  • 2 ml/ca. ½ tsk. paprika
  • 2 ml/ca. ½ tsk. spidskommen
  • 2 ml/ca. ½ tsk. løgpulver
  • 1 ml/ca. ¼ tsk. cayennepeber
  • 1 ml/ca. ¼ tsk. peber
  • 1 ml/ca. ¼ tsk. salt
  • 1 ml/ca. ¼ tsk. oregano

**Salsa laves som beskrevet i opskriften på klassisk salsa.

 
Top