Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret
Tilbage til resultater

Pommes duchesse

 • Tupperware Pommes duchesse

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

 • 600 g kartofler
 • 40 g smør skåret i mindre tern
 • 3 æggeblommer
 • 1 knivspids salt og peber
 • 1 knivspids stødt muskatnød

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

43 min.

Hviletid

10 min.

Sværhedsgrad

Nem
Fremgangsmåde

 1. Skræl kartoflerne med Vertikal Grøntsagsskræller, skyl dem og skær dem i mindre stykker.

 2. Hæld 4 dl vand i den store beholder tilhørende Micro Urban Large. Placér kartofler i den store si. Sæt det tykke låg på. Sæt Micro Urban Large i mikrobølgeovnen i 25 min. ved 600 watts. Laddet køle af i 10 min.

 3. Tag ovnristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 220°C.

 4. Tilføj kartoflerne i Ultimate Røreskål 3,5 l og mos dem med Grøntsagsmoser.

 5. Tilføj smøret og rør rundt vha. Dejskraber. Dernæst tilføjes æggeblommerne. Hvis blandingen er for flydende, pisk forsigtigt med Piskeris for at stivne det. Tilføj salt, peber og muskatnød og bland det sammen.

 6. Placér Silikone Bageunderlaget med kant på den kolde ovnrist. Fyld Sprøjteposen med Rosette-tylen og sprøjt kartoffelrosetter ud på bageunderlaget.

 7. Placér ovnristen på den nederste rille i ovnen og bag i 15-18 min. Hold øje med dem undervejs. Servér pommes duchesse med det samme.

TIP:

Du kan tilføje en af følgende ingredienser til kartoffelmosen: Ca. 20 oliven hakket i SuperSonic Chopper Lille, hakkede friske krydderurter (persille, kørvel, purløg, koriander) eller 30 g revet Parmesan.

 
Top