Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Snacks
Tilbage til resultater

No Bake Choco-Coco Macaroons

  • Tupperware No Bake Choco-Coco Macaroons

Fremgangsmåde

Ingredienser

30 macaroons

  • 12 store scoops kokosmel (±240 g)
  • 1 dåse kondenseret mælk (400 g)
  • 3 store scoops mælke- eller mørk chokolade hakket i store stykker (±135 g)
  • 1 lille scoop kokosolie (±15 ml)

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

2 min.

Hviletid

45 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Tilføj kokosmel og kondenseret mælk i Ultimate Røreskål 3,5 l. Bland det godt sammen vha. Lille Dejskraber, så det har en klistret konsistens.

  2. Brug Multi Scoops lille ske til at forme halvrunde kokoskugler og placér dem i FreezerSmart Lav 2,25 l.

  3. Sæt FreezerSmart i fryseren i 30 min.

  4. Tilføj chokolade og kokosolie i MicroCook Kande 1 l og sæt låg på. Placér kanden i mikrobølgeovnen i ca. 2-2,5 min. ved 360 watts. Lad det stå i 1 min. Rør rundt, til det er jævnt. Hvis chokoladen ikke er smeltet, sæt kanden i mikrobølgeovnen med 30 sekunders interval, indtil den er smeltet.

  5. Tag en kokoskugle ad gangen, dyp toppen i chokolade, og sæt dem tilbage i FreezerSmart. 

  6. Stil kokoskuglerne på frys i 15 min. for at størkne eller på køl, indtil de er klar til servering.

 
Top