Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert
Tilbage til resultater

Is med chokolade

  • Tupperware Is med chokolade

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer
  • Ingredienser, ca. 1 liter is.
  • 6 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk vaniliesukker eller korn af 1 stang vanilie
  • Forslag til fyld:
  • 50 g hakkede valnødder
  • 100 g hakket, mørk chokolade
  • 100 g revet marcipan

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

300 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Pisk fløden stiv i Speedy Chef II.
  2. Pisk æggeblommer godt med sukker og vanilie.
  3. Vend æggemassen i flødeskummet, vend fyldet i og kom det i UltraPro Cocotte 1,8 l.
  4. Læg låget på og frys i mindst 5 timer.

Tip:    

Brug FusionMaster Groft Rivejern til at rive fyldet.

Top