Tilbage til resultater
Is med chokolade
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser, ca. 1 liter is.
- 6 dl piskefløde
- 4 æggeblommer
- 1 dl sukker
- 1 tsk vaniliesukker eller korn af 1 stang vanilie
- Forslag til fyld:
- 50 g hakkede valnødder
- 100 g hakket, mørk chokolade
- 100 g revet marcipan
Forberedelse
15 min.Tilberedning
300 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Pisk fløden stiv i Speedy Chef II.
- Pisk æggeblommer godt med sukker og vanilie.
- Vend æggemassen i flødeskummet, vend fyldet i og kom det i UltraPro Cocotte 1,8 l.
- Læg låget på og frys i mindst 5 timer.
Tip:
Brug FusionMaster Groft Rivejern til at rive fyldet.

