Hamburger
Fremgangsmåde
Ingredienser
4 burgers
- 450 g hakket oksekød, kylling eller kalkun
- 1/2 tsk peber
- 1 tsk salt
- krydderier
- 4 burgerboller
- Forslag til fyld: Tomat Agurk Salat Rødløg Cheddar Syltede agurker Sennep, mayonnaise og ketchup
Forberedelse
10 min.Tilberedning
8 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- 
                     Bland kødet med salt, peber og dine foretrukne krydderier i en Junior Røreskål 3 l. 
- 
                     Del kødet i 4 portioner og form det til bøffer ved hjælp af Hamburger Presse. 
- 
                     Læg bøfferne i MicroPro Grill. Sæt låget i lav position og tilbered bøfferne i mikrobølgeovnen i 3 min. ved 900 watt. Vend bøfferne, dæk til igen og steg i 2 min. ved 900 watt. Hvis du foretrækker dine bøffer helt gennemstegte, kan du lægge ca. 2 min. ekstra tid til. 
- 
                     Hvis du tilføjer ost: Læg osteskiver på hver bøf, sæt låget i høj position og steg i yderligere 1 min. ved 900 watt. 
- 
                     Saml burgerne med dit foretrukne fyld og servér med pomfritter. 
Tip! Er du vegetar? Lav burgerbøffer af sorte bønner, peberfrugter og krydderier.

