Tilbage til resultater
Madbrød med krydderurter
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser, 1 brød
- 6 ½ dl mel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 2 tsk sukker
- 10 soltørrede tomater i olie
- ½ dl friske krydderurter, f.eks. persille, rosmarin, basilikum eller timian
- 1 fed hvidløg
- 3,3 dl øl
- 1 spsk citronsaft
- Vegetabilsk olie til smøring af formen
Forberedelse
15 min.Tilberedning
45 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Tilberedning: 10 min. ved 210°C og 45 - 55 min. ved 190°C
- Tag bageristen ud af ovnen og placér UltraPro Cocotte 1,8 l på den. Varm ovnen op til 210°C.
- Bland mel, bagepulver, salt og sukker. Hak tomater, krydderurter og hvidløg i Herb Chopper.
- Rør de hakkede ingredienser, øl og citronsaft sammen med melblandingen til en blød dej.
-
Hæld dejen i en smurt UltraPro Cocotte 1,8 l, læg Låg på og bag brødet i en forvarmet ovn ved 210°C i 10 minutter.
-
Tag derefter låget af, skru temperaturen ned til 190°C, og bag videre i ca. 45 - 55 minutter.
Servér brødet til suppe eller på ostebordet.

