Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Halloumiburgere

  • Tupperware Halloumiburgere
  • Tupperware Halloumiburgere
  • Tupperware Halloumiburgere
  • Tupperware Halloumiburgere
  • Tupperware Halloumiburgere
  • Tupperware Halloumiburgere
  • Tupperware Halloumiburgere

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • Til marinaden:
  • 1/2 bundt persille
  • 1/2 tsk timianblade
  • 1/2 tsk revet økologisk citronskal
  • 4 spsk solsikkeolie
  • Til burgerne:
  • 200 g Halloumi
  • 2 burgerboller
  • 4 salatblade
  • 1/2 aubergine eller courgette
  • 1/2 spsk solsikkeolie
  • 1/2 økologisk agurk eller 1 tomat
  • Til dippen:
  • 100 g yoghurt naturel
  • 50 g creme fraiche
  • 1/2 tsk revet citronskal
  • Salt og peber
  • Knivspids sukker

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

10 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Læg de vaskede og tørrede krydderurter i SuperSonic Chopper Mellem og hak dem fint. Læg en ½ spsk af blandingen til side. Læg resten af krydderurterne i en skål, tilsæt citronskal, olie og bland alt sammen. Tilsæt den skiveskåret halloumi og marinér i 2 timer. 

  2. Dræn halloumien og placer derefter skiverne på MicroPro Grill, placer låget i lav position og grill i 4-5 minutter ved 1000W. Vend dem og grill igen i yderligere 2-3 minutter.

  3. Skær aubergine eller courgette ved at bruge MandoJunior (tykkelse III). Pensl olie på ved at bruge Bagepensel og grill i 2 minutter på hver side i MicroPro Grill (lav position).

  4. Halver burgerbollerne og rist kortvarigt de åbne sider på grillen. Byg burgeren; den nederste halvdel med salat og grøntsager, halloumien derpå, efterfulgt af agurk eller tomatskiver.

  5. Lav dippen ved at blande de resterende krydderurter med de andre ingredienser. Tilsæt en klat på din halloumi, og læg derefter de sidste fyld på og den øverste bolle ovenpå.

Det vidunderlige ved grillmad er, at der er så mange nemme muligheder for at lave lækre retter til enhver smag og kost. En god vegetarret inkorporerer den populære halloumi. Dejligt saltet, blød og saftig - det er en alsidig ost, der smager godt grillet, og kan kombineres med så mange andre ingredienser og smage. Tag de basale ingredienser frem, og gå fuldt til værks med at bygge din drømmeburger, hvad enten den er almindelig og enkel eller omhyggeligt kombineret med dit drømmefyld og saucer.

Tip: Find lækre madrester og overskydende ingredienser fra dit køleskab og brug dem som fyld! Peberfrugt, svampe, avocadoer eller løg kan indtage hæderspladsen! 

 
Top