Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Forret Snacks
Tilbage til resultater

Mini croissant med skinke og ost

  • Tupperware Mini croissant med skinke og ost

Fremgangsmåde

Ingredienser

16 stk

  • 1 butterdej
  • 1 æggeblomme
  • 15 ml mælk
  • 3 skiver skinke
  • 30 g ost, f.eks. gruyère
  • Vand til at lukke croissanterne

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

12 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200° C.

  2. Fold dejen over Croissant Maker og brug Multikagerullen til at rulle over dejen, så den skæres ud i trekanter.

  3. Brug Croissant Maker Skeen til at skære overskydende dej fra kanten fra.

  4. Fordel lidt vand på spidsen af hver trekant, så du kan lukke dem senere, når de er fyldt.

  5. Brug Croissant Maker Skeen til at fordele 1 ske af fyld på hver trekant.

  6. Løft dejen forsigt fra den brede ende af trekanten, og rul den mod spidsen. Jo strammere der rulles, jo bedre bliver det endelige resultat. Gør det samme med de resterende trekanter.

  7. Placer croissanterne på Silikone Bageunderlag med kant. Fordel dem jævnt på bageunderlaget, da de vil hæve under bagningen.

  8. Pensl croissanterne med æggeblommer ved hjælp af Bagepensel.

  9. Bag croissanterne i ovnen i 10-12 min.

 
Top