Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Salat
Tilbage til resultater

Thai-salat med risnudler

  • Tupperware Thai-salat med risnudler ultimate-mixing-bowl-thai-rice-noodle-salad-02.jpg
  • Tupperware Thai-salat med risnudler ultimate-mixing-bowl-thai-rice-noodle-salad-03.jpg

Fremgangsmåde

Ingredienser

4 personer

  • 250 g tynde risnudler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 agurk
  • 300 g kogte rejer eller kogt kylling
  • 8 stilke koriander
  • 3 spsk sesamkerner
  • 45 ml riseddike
  • 60 ml sojasovs
  • 3 spsk sesamolie
  • Chilipulver eller flager af rød peberfrugt efter smag

Forberedelse

20 min.

Hviletid

5 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Kom risnudlerne i Ultimate Røreskål 3,5 l. Dæk nudlerne med varmt vand 60-70 °C (ikke kogende).

  2. Lad stå i 5 min. Hæld vandet fra vha. Splash Guard. Skyl med koldt vand, og hæld vandet fra igen.

  3. Skær peberfrugten i tynde skiver. Brug Handy Spiralizer til at skære agurken til grøntsagsspaghetti. Skær rejer eller kylling i tynde skiver.

  4. Bland alle ingredienserne med de afdryppede risnudler i Ultimate Røreskål 3,5 l. Luk til og ryst godt igennem for at sikre, at alt er godt blandet sammen.

  5. Sæt på køl indtil servering.

 
Top