Chocolate Chip Cookies
Fremgangsmåde
Ingredienser
16 stk
- 175 g hvedemel
- 7 g bagepulver
- 1 stor knivspids salt
- 120 g brun farin
- 110 g usaltet smør
- 1 æg
- 225 g hakket chokolade
Forberedelse
10 min.Tilberedning
10 min.Hviletid
15 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- 
                     Tag bagepladen ud af ovnen, og forvarm den til 180 °C med varmluft. 
- 
                     Bland mel, bagepulver og salt i en mellemstor skål. 
- 
                     Pisk brun farin og blødt smør sammen i Eazy Mål og Miks 1,25 l. Tilsæt ægget og pisk igen. 
- 
                     Kom de tørre ingredienser i Eazy Mål & Miks 1,25 l, og rør sammen, til du har en ensartet dej. Tilføj chokoladestykker i dejen. 
- 
                     Placer Silikone Bageunderlag med kant på den kolde bagerist. 
- 
                     Form vha. den mellemstore MultiScoop 16 portioner på bageunderlaget. Tryk portionerne lidt på toppen med bagsiden af Scoop’en. 
- 
                     Bag i ca. 10 min. Lad afkøle helt, før de serveres. 
Tip: Bagetiden kan justeres med 1 min. mere eller mindre afhængigt af, om du foretrækker bløde eller sprøde cookies.

