Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret Snacks
Tilbage til resultater

Hjemmelavet yoghurt

  • Tupperware Hjemmelavet yoghurt

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • 8.5 dl sødmælk
  • 150 g yoghurt

Forberedelse

5 min.

Tilberedning

720 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Placér 6 Tumblers i Yoghurt Maker.

  2. Varm mælken op til lige under kogepunktet.

  3. Efter mælken er blevet varmet op, skal den afkøles til 40 grader. Først da kan yoghurten tilsættes. Rør, indtil yoghurten og mælken er blandet sammen.

  4. Hæld blandingen i de 6 Tumblers og sæt låg på.

  5. Hæld meget varmt vand fra vandhanen i Yoghurt Maker, lad vandet stige mellem Tumblers, indtil det er 2 cm fra toppen af Yoghurt Maker.

  6. Dæk Yoghurt Maker til og lad stå i 6 – 12 timer ved stuetemperatur.

  7. Herefter fjernes hver Tumbler fra Yoghurt Maker og opbevares i køleskabet indtil servering.

*Tip: For at lave hjemmelavet yoghurt skal du have en aktiv yoghurt fra et suppermarked (gerne upasteuriseret). Næste gang kan du bruge en yoghurt, du selv har lavet med Yoghurt Maker. Efter du har lavet yoghurt 3 gange, er du nødt til at bruge en ny fra et supermarked.

 
Top