Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Stegt Fyldt Kylling

  • Tupperware Stegt Fyldt Kylling

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 personer

  • 200 g gingerbread
  • 350 g kogte kastanjer (dåse)
  • 200 g hakket svinekød
  • 2 små kyllinger (± 1,6 kg hver)
  • 3 spsk brandy/ cognac
  • 50 g smør
  • Salt og peber
  • Cocktailpinde eller tandstikker uden smag

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

105 min.

Hviletid

15 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200°C varmluft. 

  2. Skær gingerbread ud i meget små stykker ved hjælp af U-series Savtakket Universalkniv.

  3. Hak 250 g (af de 350 g) kastanjer groft i SuperSonic Chopper Stor

  4. Bland stykkerne af gingerbread med hakkede kastanjer, hakkekød, salt og peber i Junior Røreskål 3 l

  5. Fyld kyllingerne med gingerbread- blandingen og brug cocktailpindene til at lukke kyllingerne med.

  6. Placér kyllingerne i UltraPro Rund 5 l og hæld brandy over. Fordel små stykker smør ovenpå. Smag til med salt og peber og fordel de resterende kastanjer (100 g) rundt om kyllingerne. 

  7. Læg låg på og steg i 1 time og 30 min. Fjern låget og steg videre i 15 min. 

  8. Tag retten ud af ovnen og lad hvile i 15 min. med låget på. 

 
Top